Studenten & Stages

0 open jobs

Zet je eerste stap in de bedrijfswereld

Je hebt geen ervaring nodig om bij TVH aan de slag te gaan. We leren altijd bij en we zijn altijd op zoek naar mensen die willen bijleren. Dus studenten, stagiairs en leerlingen met passie en enthousiasme om nieuwe vaardigheden op te doen, neem contact op. Wat je achtergrond, vaardigheden en interesses ook zijn, wij helpen je op weg.

Stages

Wil je een stage waarbij je geen koffie hoeft te zetten? Of je nu op zoek bent naar een job in sales of IT, HR, marketing of iets heel anders, onze interessante stages kunnen echt helpen om je carrière te lanceren.

"Toen ik begon, wist ik niets over landbouw. Nu, na 6 maanden als stagiair, kon ik helpen bij het updaten van een belangrijk onderdeel van de TVH software-infrastructuur voor landbouw ."
Stages
Matt. Deels bakker. Deels IT-technicus.

Jou helpen groeien

Hier hebben we een passie voor leren. Voor ontwikkeling. Om te groeien en onze geest te verruimen. Daarom heeft iedereen toegang tot TVH University, ons een opleidingscentrum  van topkwaliteit waar je je professionele en persoonlijke groei kunt voortzetten.

Management opleidingen

Wij nemen je carrière ernstig. Daarom bieden we een reeks opleidingen aan die je laten zien hoe je leiding kunt geven, zodat je het vertrouwen krijgt om je eigen stijl van leidinggeven te ontwikkelen.

TVH Experience Center

Ben je docent of student en wil je een bezoek brengen aan TVH? Ga dan mee op een van onze rondleidingen op locatie, afgestemd op jouw vakgebied. Elke rondleiding begint in ons innovatieve TVH Experience Center, voordat we naar de werkplaats gaan. Zo kun je zien hoe alles werkt voordat je bij het team komt.

Interesse in ons stageprogramma?

 

We horen graag van je. Mail ons je cv via jobs@TVH.com en wij bekijken je sollicitatie.

Studentenjobs

Met TVH kun je je carrière beginnen terwijl je nog student bent. Solliciteer vandaag nog voor een studentenjob tijdens de zomer en geniet van een geweldige kans om te leren, te groeien en je te ontwikkelen.

De inschrijvingen voor TVH-jobstudenten zijn nu geopend. Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken en iets bij te verdienen? Schrijf je nu in om deze zomer als jobstudent aan de slag te gaan bij TVH.