Every single part counts

Bij TVH, 's werelds #1 onderdelenspecialist

Welkom bij TVH

Een groep waar elke collega telt. Liefhebbende ouders, beste vrienden, wandelaars, fietsers, yogi's en gamers. Die ook denkers en doeners zijn in logistiek, IT, inkoop, verkoop en meer. Wij houden machines over de hele wereld draaiende met onze onderdelen. En we blijven ervoor gaan.

Hier geloven wij in

Technische job of creatieve rol? Veel ervaring of een jonge starter? Waar je ook staat in je carrière, onze 5 bedrijfswaarden creëren een ondersteunende omgeving waarin je je doelstellingen kunt bereiken en overtreffen. 

Pursue Excellence

Wat we doen, doen we goed, elke dag opnieuw. We zijn bekwaam, professioneel en gericht op het leveren van resultaten. In ons streven naar perfectie leren we van onze fouten.

Ik hou van het vertrouwen, de mensen en de cultuur bij TVH, omdat ieders mening telt in dit verhaal. De mensen maken hier echt het verschil.
AJ
Deels basketbalcoach. Deels productontwikkelaar.

Act with joy

We brengen energie en enthousiasme in alles wat we doen. We geven om de persoonlijke groei en het welzijn van onze mensen. We werken graag samen; we delen en vieren onze successen. Dit is wat onze diverse wereldwijde gemeenschap vormt en ons in staat stelt om een verschil te maken.

Remain Open(Minded)

We hechten waarde aan duidelijkheid, wederzijds respect, vriendelijkheid en open communicatie. We zijn nuchter, gemakkelijk om mee om te gaan en mee samen te werken. We maken de dingen niet ingewikkeld.

Take initiative

We denken en handelen als verantwoordelijke eigenaars; we zijn ambitieus en gepassioneerd. We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden en vertalen die creatief, waardoor ze succesvol worden.

Show courage

We dagen de status quo uit en nemen moedige beslissingen. We zijn dapper en bereid risico's te nemen om zowel onszelf als de markten waarop we actief zijn, opnieuw uit te vinden.

Hoe komt het dat we nummer 1 zijn in wat we doen?

Zijn het onze mensen? Onze enorme hightech magazijnen? Onze webshop met miljoenen onderdelen? Onze ambitie om te innoveren en te groeien? Ja, dat en nog veel meer. Omdat elk onderdeel telt.

100.000+ 
Actieve klanten 

90

Filialen verspreid over alle continenten

 

5,000+  

Collega's wereldwijd 

 

Person

Maak van je job een carrière

Bij TVH zijn onze mensen het hart en de ziel van ons bedrijf. Daarom zijn jouw carrièregroei en persoonlijk welzijn belangrijk voor ons. En onze warme en vooruitstrevende omgeving moedigt  iedereen aan om zijn volledige potentieel te bereiken.  

Voordelen

 

We willen altijd voor onze teams zorgen. En met ons uitgebreide voordelenpakket, waaronder ons bekroonde Nudge-programma, kan iedereen bij TVH een gezond, productief en evenwichtig leven leiden. 

 

Bekijk alle voordelen voor onze collega’s

Diversiteit & inclusie

 

Wij zijn een bedrijf van vooruitgang en innovatie. En we zijn op ons best als iedereen meetelt. Daarom streven we er altijd naar om opener, gastvrijer en diverser te zijn.

 

Ontdek hoe we dat doen

Talentontwikkeling

 

Voor ons begint leren al vanaf dag 1. En dat gaat door gedurende je hele carrière. TVH University, ons opleidingscentrumdat ook samenwerkt met externe trainers, biedt  je alles wat je nodig hebt om je te helpen groeien op professioneel en op persoonlijk vlak. 

Ontdek meer

Maar je hoeft ons niet alleen op ons woord te geloven

Familieman / Kendoka / Foodie

Ik heb zo veel interesses … Samen tijd doorbrengen met mijn vrouw en zoon, foto’s nemen van eten en speciale momenten in mijn leven. Ik ben ook altijd een gepassioneerd gamer geweest. En vijf jaar geleden ben ik met kendo begonnen. Het helpt me om te focussen op mezelf verbeteren in plaats van met anderen te wedijveren.
Ieder nieuw project brengt nieuwe uitdagingen, leerpunten en groeikansen met zich mee. Dat past perfect bij mijn nieuwsgierigheid. Ik wil alles weten over ontdekkingen, uitvindingen en technologie bijvoorbeeld. En nieuwe talen leren, helpt me om met mensen uit verschillende culturen binnen TVH te connecteren.
Hrishikesh, Data domain expert
IT & Data >

Als je bij TVH komt

 

Draag je bij aan een duurzamere toekomst

waarin onze onderdelen machines over heel de wereld langer in leven houden.

 

Maak je deel uit van een stimulerende community 

waar we geven om je  groei en je welzijn en samenwerken een plezier is.

 

Duwt jouw passie ons naar een hoger niveau

waar je je mening kunt geven, verantwoordelijkheid neemt en alles voor elkaar krijgt.

 

Jobs in jouw regio

We hebben jobs over de hele wereld. Hier zijn de mogelijkheden bij jou in de buurt. 

Leer ons beter kennen 

Wanneer klanten over de hele wereld op je vertrouwen om hun machines draaiende te houden, dan is niets sterker dan het voldoen aan hun noden. Ontdek hoe wij de grootste wereldwijde leverancier van onderdelen blijven.