Departments overview TVH

What part will you play?

You keep us going, we keep you growing.

Bij TVH houden we machines langer in leven. Allemaal dankzij mensen zoals jij. Liefhebbende ouders, beste vrienden, hobbykoks, wandelaars, fietsers en ga zo maar door. Toevallig ook denkers en doeners in logistiek, IT, technologie, aankoop, sales, … noem maar op. Bekijk zeker eens onze vacatures. We zijn er zeker van dat ook jij hier deel kan van uitmaken.

Ecommerce & Digital

17 000 orders per dag ... En 80% daarvan via ons eigen e-commerce platform met 44 miljoen onderdelen. Gebouwd en ondersteund door hands-on experten die ook onze digitale campagnes verzorgen. Samen vormen zij de perfecte combinatie voor een vlotte customer en user experience.

Facilities & Maintenance

Alles wat we bouwen moet duurzaam zijn. Of het nu gaat om onze magazijnen, kantoren of relaties. Onze collega’s van facilities & maintenance zorgen ervoor dat dat ook gebeurt. Met een sterke focus op energie, veiligheid en voetafdrukken. Kom erbij.

Finance & Legal

We zijn stabiel en blijven groeien. Daarom krijgen mensen met een voeling voor finance en legal bij ons een stoel aan tafel. Om ons te helpen de juiste beslissingen te nemen op basis van de juiste inzichten. Of om ons geld slim te investeren. Samengevat, dankzij hen worden onze ambities werkelijkheid.

sales

HR

HR kent vele facetten. Fantastische mensen aantrekken, talent ontwikkelen en belonen, onze cultuur uitdragen, welzijn … We ondersteunen en luisteren naar iedere kandidaat en medewerker. En dat terwijl we er mee voor zorgen dat onze onderneming haar doelen bereikt. Klaar om jouw rol te spelen?

IT & Data

Kom bij onze teams van IT en data professionals en neem deel aan onze digitale (r)evolutie. Help ons groeien met data-inzichten en analyses. Werk met de laatste technologieën die onze eigen software aansturen. Maar ook onze sterk geautomatiseerde magazijnen en onze webshop met 44 miljoen onderdelen.

Logistics & Warehouse

77 000 tevreden klanten over heel de wereld. Dankzij de honderden mensen in onze magazijnen en logistiek. Die ervoor zorgen dat iedere dag 17 000 orders op tijd verstuurd en geleverd worden. Zo laten ze machines langer leven.

Management Trainee Program

Wij willen blijven groeien. En daar kan jij als management trainee of toekomstige leider bij helpen. Door de kneepjes van het vak te leren en er je eigen twist aan te geven. In een job waar je vanaf dag één impact creëert. Stuw jezelf en TVH naar nieuwe hoogtes.

Manufacturing

Assen, bouten, versnellingen of printplaten. Enkele voorbeelden van wat onze klanten nodig hebben om hun machines te laten blijven draaien. En daar spelen onze eigen ingenieurs en productieteams een cruciale rol in. Mechanische of elektronische onderdelen: de hoge kwaliteit is verzekerd. 

 

Marketing & Communicatie

We hebben de beste service, technologie en mensen om machines langer te laten leven. Dan is het extra interessant om daarover te vertellen aan onze interne en externe doelgroepen. Daar komt dus marketing en communicatie bij kijken. Help jij ons onze doelgroepen inspireren? 

 

Purchasing & Product Development

Wij hebben op elk moment toegang tot 44 miljoen onderdelen, die de machines van onze klanten in leven houden. Dat allemaal dankzij ons globale netwerk van aankoopexperten. En de vindingrijkheid van onze productontwikkelaars wanneer onderdelen niet meer geproduceerd worden. Onder de indruk? Kom er dan bij.

Sales & Pricing

Wij verbazen onze 77 000 klanten. We kennen hun business, spreken hun taal en houden hen in beweging. Allemaal aan een eerlijke prijs dankzij 5 decennia marktkennis. Dat is het gecombineerde werk van de sales en pricing afdelingen van een marktleider. 

TVH sales

Strategic Development

Help ons onze leiderspositie nog te versterken. Ondersteun onze strategische beslissingen met jouw research, rapporten en adviezen. Over in welk mandje we onze eieren best leggen, wat we moeten verbeteren en waar we best uitbreiden. Ben jij zo’n slimme strateeg? Kom er dan bij.

Studenten & Stages

De inschrijvingen voor TVH-jobstudenten zijn geopend. Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken en iets bij te verdienen? Schrijf je nu in om deze zomer als jobstudent aan de slag te gaan bij TVH.

 

Techniek & Elektronica

Wij zorgen ervoor dat machines wereldwijd blijven werken. Daar zijn we heel erg goed in. En onze techniekers en ingenieurs elektronica zorgen ervoor dat ook wij blijven gaan. Zij ontwerpen, onderhouden en herstellen alles wat technologisch is. Uitdagend, toch?

people