TVH in de samenleving

Door machines langer te laten leven, werken we mee aan de duurzaamheid bij onze klanten. Maar daar laten we het niet bij. We zoeken altijd  meer en betere manieren om ons steentje bij te dragen.

Nu ons steentje bijdragen voor toekomstige generatie

Bij TVH willen we ons steentje bijdragen aan de bescherming van de wereld om ons heen. Daarom is duurzaamheid een essentieel onderdeel van onze toekomststrategie. Van het verminderen van broeikasgassen via de toeleveringsketen tot het meer recycleren van afval, wij werken nu om toekomstige generaties te helpen. We werken hier allemaal samen aan, en zo kunnen we vandaag het verschil maken.

We are one

Deel uitmaken van onze gemeenschap 

TVH Cares

We zeggen niet alleen dat we om elkaar geven. We helpen onze werknemers een impact te maken in de gemeenschap via lokale vrijwilligersprogramma's. Van het verstrekken van maaltijden aan plaatselijke voedselbanken en het planten van bomen in plaatselijke bossen tot het inzamelen van geld voor het goede doel van hun keuze: wij streven ernaar onze werknemers te helpen een positieve stempel op de samenleving te drukken.

Jouw goed doel, jouw keuze

TVH steunt de goede doelen die voor jou belangrijk zijn. We doen ons best om collega's de tijd en ruimte te geven die ze nodig hebben om het verschil te maken.

Bike

En we zijn erkend voor onze acties

Als erkenning voor onze acties zijn we een van de eerste bedrijven in België die het internationale UNITAR-certificaat ontvangen. Dit is een internationale prijs voor duurzaam ondernemen, gebaseerd op de 17 doelstellingen van de Verenigde Naties.
Bovendien ontvingen we voor het dertiende jaar op rij het Voka Charter voor Duurzaam Ondernemen.