Warehouse manager

Warehouse manager TVH

Manufacturer

Manufacturer TVH

Strateeg

Strategist TVH

Ben je een Test

en wil jij deel uitmaken van TVH?
Bekijk alle 93 vacatures · 19 locaties

TVH : machines langer laten leven

Bij TVH blijf je groeien. Terwijl ons uitgebreide assortiment onderdelen machineparken over de hele wereld helpt langer te leven, doen we er ook alles aan om jouw carrière te laten groeien en bloeien. En dat kunnen we niet  zonder mensen zoals jij. Kom dus vandaag nog ons team versterken. 

world

81 FILIALEN VERSPREID OVER ALLE CONTINENTEN

5000+ COLLEGA'S

shapes

20.000+  BESTELLINGEN

PER DAG 

people

Vind het juiste team

Wat jouw vaardigheden, ervaring of ambities ook zijn, vind het juiste pad voor jou. 

Quick links

Rikita

Liefhebbende moeder / Creatieve geest / Doel nastrever

Familie betekent alles voor mij. Vooral mijn dochter. Ik hou van zwemmen, koken en iets maken van alles wat in me opkomt.

Vrienden zouden me omschrijven als liefdevol, zorgzaam en grappig. Maar ook als vastberaden. Ik geef mezelf elke dag een doel en haal dat ook altijd. Zelfs als het moeilijk is.

TVH heeft me echt helpen groeien als mens, me ambitieuzer gemaakt. En dankzij de daycare heb ik mijn meisje altijd dicht bij mij. Dat betekent enorm veel voor me.
Rikita, Ontvanger
Logistics & Warehouse >

Marcel

Vader van 6 / Probleemoplosser / Kampeerliefhebber

Ik hou van zwemmen, kamperen en een vader van zes kinderen zijn. Mensen zullen me vooral omschrijven als een goede luisteraar, betrouwbare vriend en bedachtzaam probleemoplosser.
Deze eigenschappen helpen me ook in mijn job. Ik luister altijd naar de noden van de klant en probeer vol enthousiasme hun zorgen weg te nemen en oplossingen te vinden. Ik hou van de diversiteit die daarbij komt kijken.
Marcel, Verkoper
Sales & Pricing >